perjantai 24. huhtikuuta 2020

Luisevat sukat

Minulle on jäänyt korvan taakse juttu muutaman vuoden takaa, jossa neulesuunnittelija kertoi nimenneensä kaikki mallit sen mukaan, mitä oli kulloinkin katsonut televisiosta. Kuinka hauska idea! Itsekin neulon aina telkkarin ääressä. Silloin jo ajattelin, että nämä Bones-sukat pitää joskus neuloa. Nyt tuli juuri niille sopiva lanka vastaan, joten ei kun neulomaan.
Lanka: Järbo / Mellanraggi
Puikot: KnitPro Cubics 3,0mm
Ohje: Bones (kirjasta Ilona Korhonen & Jenni Österman: Neulekirja. Tähkäpää ja muut lempineuleet)
Koko: 39-40
Langan kulutus: 103g


Nämä sukat on neulottu ulkomuistista, kun kyseistä ohjetta ei ollut juuri silloin käsillä. Voivat siis poiketa alkuperäisestä, mutta idea on sama. Katsoin kuitenkin varulta pari jaksoa Bonesia neuloessa, jotta tunnelma ainakin säilyy. Tottakai lanka loppui juuri ennen kärkikavennuksia. Onneksi hyllyssä oli toinenkin kerä samaa lankaa.

Kiva malli neuloa. Helppo tehdä ilman isomaa laskemista ja miettimistä, mutta kuitenkin sopivasti jotain jujua.

6 kommenttia:

 1. Bonesia on tullut joskus katsottua, tykkäsin. Viimeiset kaudet tosin ehtivät kadota Netflixistä ennen kuin pääsin loppuun, yhyy. Joskus vielä. Kauniit on sukat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pipo-otus! Joskus vielä pääset katsomaan ne uudet kaudet. Muista silloin tämä malli, niin on jotain neulottavaa ainakin muutaman jakson ajaksi. :)

   Poista
 2. Hienot Bonesit! Minäkin olen yhden parin joskus neulonut, tai ainakin yhden. Sarjaakin silloin joskus katsoin. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hepsi! Tämä on kyllä sellainen klassikkomalli, jota voi neuloa vaikka useamminkin. :)

   Poista
 3. Kiitos, rouva Sammakko, visiitistä ja kommentistasi Lankapirtissä! Tulin heti vastavierailulle, taidan olla ekaa kertaa täällä. Ilmeisesti sinäkin pidät sukkien teosta kuten minäkin. Muistelen muuten joskus minäkin tehneeni Bones-sukat, pitääkin ottaa malli taas ohjelmaan, vaikka en juurikaan katso TV:tä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Matleena! Tervetuloa blogiini! Toivottavasti viihdyit ja tulet uudestaan vierailulle. :)

   Poista