perjantai 7. huhtikuuta 2017

Kärkkäisen lankaosasto

Jyväskylään avattiin tällä viikolla uusi Kärkkäisen tavaratalo. Yleensä uudet kaupat eivät kovasti kiinnosta, mutta olin sattunut näkemään kuvan heidän lankaosastostaan facebookissa. Kuvassa lankaosasto näytti valtavalle. Kuvan nähtyäni en voinut vastustaa kiusausta käydä katsomassa. Niinpä perjantain kunniaksi lähdimme Herra Sammakon kanssa tutustumiskäynnille.


Novitan langoille oli oma iso osastonsa. 
Dropsin lankoja sekä Kaupunki-langat.Sieluani hiveli erityisesti lankojen järjestäminen värien mukaan. 

Novitan neuletarvikkeita oli tarjolla kattavasti.

Kuteita ja erilaisia tarvikepaketteja.

Virkkauslankoja ja isot koot puikoista ja koukuista. 

Sini-valkoiset langat oli laitettu omaan hyllyynsä. 


Kuten kuvista näkyy, oli valikoimaa tarjolla mukavasti. Osastolla sai kulumaan aikaa ihan vain lankakeriä puristellessa. Mitään kovin eksoottista ei kuitenkaan ollut houkuttimena. Kaupunkilangat oli mukava uusi tuttavuus, joita en ole ennen hypistellytkään. Tarjouksia oli tarjolla, mutta tartuin niistä vain yhteen:


Muurauslankaa minulla ei vielä ollutkaan, mutta nyt on yksi rulla joka sormelle. 


Vierailu oli mukavaa perjantai-illan viihdettä. Olisin kuitenkin kaivannut ehkä jotain eri merkkiä tai isompaa valikoimaa vaikkapa Dropsin langoista. Toisaalta onneksi ei isompia houkutuksia tullut, joten selvisin pienillä ostoksilla.


3 kommenttia:

 1. No kylläpäs oli paljon lankoja! Mitä aiot muurauslangasta tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä päättänyt. Ajattelin, että siitä tulisi ehkä kesäinen liina terassin pöydälle. Mieli voi toki vielä muuttua. Pitää ehkä ensin kokeilla millainen tuntuma sillä on virkata.

   Poista
 2. Nyt olen onnellinen,etten asu Jyväskylässä.Olisin muuten koko ajan konkurssissa;D

  VastaaPoista