lauantai 18. huhtikuuta 2020

Arpaonni suosii

Minä-en-koskaan-voita-mitään. Yhtään-mitään. Osallistun ahkerasti kilpailuihin netissä, facessa, kaupoissa jne. Kaverit voittaa jotain tämän tästä, mutta minulle ei vaan osu. Nyt kuitenkin onni ajoi harhaan ja eksyi minun kohdalle. Kässämessut netissä -tapahtuman yhteydessä oli arvonta, jossa voi voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin valitsemaansa messuilla mukana olleeseen kauppaan. Ja minä voitin!!! Aijai sitä onnea!

Päätin käyttää lahjakorttini pieneen vasta aloittaneeseen lanka-/verkkokauppaan tukeakseni heitä. Otin siis lahjakortin Lappeenrannassa sijaitsevaan Pyöröpuikkoon. Olen kerran käynyt sen ikkunan takana kuolaamassa, mutta en päässyt silloin käymään kaupassa. Tilaisin lankoja titenkin koko rahalla.

Noudin pakettini tänään postista. Se oli NIIN kaunis! En meinannut malttaa avata sitä, koska se oli paketoitu niin ihanasti.
Olin tilannut lankoja koko lahjakortin summalla. Tilauksen jälkeen minulle soitettiin ja pahoiteltiin, kun joku lanka oli päässyt loppumaan varastosta. Sanoin, että tilalle voi laittaa jotain muuta kivaa sukkalankaa. Paketin avaaminen oli siis jännittävää, kun en tiennyt, mitä kaikkea ihanuuksia se sisältää.
Ai että, mitä aarteita! Näistä on iloa pitkäksi aikaa. Voin lämpimästi suositella kyseistä lankakauppaa! Todella iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu, nopea toimitus ja ihana paketti. <3
4 kommenttia: