sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Säästöä koko rahalla

Porissa on kauppa nimeltä Hintakaari. Siellä tulee poikettua joskus, vaikkakin tiedän sen päättyvän aina lompakon kannalta hassusti. Hintakaaressa on nimittäin aika iso lankaosasto, joka on pullollaan tarjouksia. Tarjoukset ovat määräalennuksia, esimerkiksi kolme kerää kympillä. Niitä on vaikea vastustaa, jos omaa yhtään lankahamsterin luonnetta. 

Tällä kerralla saaliiksi tarttui tämmöinen kasa:
Hintakaaressa on enimmäkseen Novitan lankoja. Tarjolla on lisäksi mm. Kaupunki-lankoja, virkkauslankoja, tarvikkeita ja vaihtelevasti muita lankoja.

Nallea ja Polarista piti ostaa kolmen kerän satsit kumpaakin jemmaan, ihan vain varalle. Niitä tarvitsee aina. Muita herkkuja esittelen hiukan tarkemmin:
Lumo on Novitan kampanjalanka. Olen hypistellyt sitä kaupassa useampaan otteeseen sen upeiden värien takia, mutta en ole raaskinut ostaa, koska se oli aika tyyristä. Nyt sitä sai kolme kerää kympilla. En voinut vastustaa, vaan tartuin heti kolmeen kerään. Jos musta-valkoista olisi ollut tarjolla enemmän, olisin ottanut toisenkin satsin, mutta nyt tyydyin vain näihin.
Nykälän langan Amanda on Kiinassa valmistettu sukkalanka. Sen värit houkuttivat ottamaan muutaman kerän kokeeksi.

Onko kukaan kokeillut tätä? Kestääkö miten käyttöä ja pesua?
7 Veljestä -langan uusi tuttavuus Pohjola houkutti väreillään minua kovasti. Tämä metsän sävyissä hitaasti liukuva väri oli erityisesti mieleen. Arvelin, että tästä saattaisi tulla joululahja eräälle erämiehelle...
Myös tarvikkeita oli tarjouksessa. Ostin kokeeksi Novitan pyöröpuikkosarjan, jossa on puikot kolmea kokoa ja kaapeleita kolmea pituutta. Paketti maksoi vain vitosen. Olisi pitänyt ehkä ostaa myös toinen sarja isompia kokoja. Normaaleita sukkapuikkoja ei myöskään ole koskaan liikaa. Niitä on aina kiinni töissä, joten yhdet pitää olla reservissä otettavaksi mukaan reissuun lankakerän kanssa.

***
Kaikkiaan olin tyytyväinen saaliiseen. Mielestäni kaikki on tarpeellista ja menee varmasti käyttöön. Tuli siis säästettyä koko rahalla. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti