tiistai 10. tammikuuta 2023

Toinenkin kesäinen muisto: Raitikset

Kuva-arkistoista löytyi toinenkin kesäinen muisto, josta en ole vielä tänne kirjoitellut. Ne on nämä erityisesti läpinäkyviin kumppareihin neulotut raitasukat. Tämä väritys jotenkin piristää - erityisesti sadepäivän ilona. Itse sukissa ei ole mitään kovin erikoista, mutta ne sopivan niin maan mainiosti näihin kenkiin. Saappaat on vuosia vanhat Kone Helsinki -merkkiset kumisaappaat, mutta olen nähnyt muitakin merkkejä myynnissä. 
Tämä lanka oli erityisen mukavaa neuloa tasaisen laatunsa ja hyvän kierteensä ansiosta. Jäljestä tuli hyvin tasaista, ja langan tuntu oli ihana. Nämä syntyi aivan kuin itsestään. 

Lanka: Regia 6-färdig Color
Puikot: 3 mm
Koko: 39-40
Ohje: perussukka
Langan kulutus: 92 g


Huomasin vasta kuvaa katsoessa, että olen näköjään neulonut sukat langan eri päistä, eli raidoitus kulkee eri suuntiin. Se itseasiassa näyttää ihan hauskalle? Vai haluaisitko ennemmin, että raidat olisi kohdistettu?
 

2 kommenttia:

  1. Nuo kumpparit ovat kyllä ihanat, kun villasukkia vaihtamalla saa aina ns. uuden tyylin jalkoihin:)

    VastaaPoista
  2. Kivoja nämä valmiit raidat, ei tarvitse miettiä mitä väriä laitan seuraavaksi ja päätellä useita lankoja. Juu, ihan hyvin voi olla erisuuntiin kulkevat raidat. Eihän sitä kukaan tiedä onko tarkoituksella vai 'vahigossa' tehty. Itseäni ei häiritse parien erilaisuus, joku on perfetionisti ja yksikin rivi väärin pistää purkamaan.
    Muistan kun vuosia sitten nuo läpinäkyvät kumpparit tuli markkinoille ja niitä sitten metsästettiin kun tarjonta kuitenkin oli vähäistä. En koskaan ostanut vaikk kyllhän ne olis kivat;)

    VastaaPoista