lauantai 7. syyskuuta 2019

Sukat ystävälle

Nämä sukat ovat menneet jo jokin aika sitten omistajalleen, mutta nyt on hyvä aika esitellä ne täällä.

Eräs ystäväni oli katkaissut keväällä jalkansa ja oli sairaalassa. Kävin tervehtimässä häntä siellä. Ystävä valitteli, että hänellä ei ole yhtään ehjiä villasukkia. Ajattelin siis, että tämä vääryys tulee ensi tilassa korjata. Etsin oikein kaunista pitsimallia ja halusin yhdistää sen iloisen raikkaaseen väriin. Kyseinen ihminen on niin iloinen ja positiivinen, että hänelle piti olla myös iloinen väri sukkiin.

Sukat oli minulla hetken valmiina odottamassa. Kun ystäväni täytti kesällä pyöreitä vuosia, vein nämä hänelle lahjaksi. Kesän kuumina päivinä näille ei ollut tarvetta, mutta nyt syksyn viiletessä nämä menee varmastikin tarpeeseen.
Lanka: 7 Veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje: Novitan ohje (klik)
Koko: 38-40
Langan kulutus: 105g


Näihin sukkiin tuli neulottua paljon lämpimiä ajatuksia. Olen itsekin ollut joskus toipilaana kuukausia vakavan jalkavamman seurauksena joten tiedän, että se ei ole sitä ihmisen parasta aikaa. Uskon, että saaja tuntee sen lämmön ja myötätunnon näitä käyttäessään. <3


4 kommenttia:

 1. Ihana väri ja niin sievä kuvio.

  VastaaPoista
 2. Vau,tosi kiva malli!Usein samaan malliin laitetaan liikaa kaikkea ja lopputulos on sekava.Tässä on juuri sopivasti jekkua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muillakin on samanlainen maku! En itse myöskään pidä sellaisista malleista, jotka on tungettu täyteen kaikkea. Monesti yksinkertaisuus kaunistaa tässä hommassa. Yksi hyvä jekku riittää.

   Poista