sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Olki-sukat

Nämä sukat ova makoilleet minulla muutaman kuukauden unholassa, sillä en ole muistanut päätellä niistä lankoja. Nyt ne tulivat kässäkorissa vastaan ja muistuttivat olemassa olostaan.

Lanka: 7 Veljestä Jenkka + valkoinen
Puikot: 3,5 mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 99g


Tämä Jenkka-lanka saa minut ymmälleen. En oikein vieläkään osaa sanoa pidänkö siitä vai en, vaikka olen neulonut tätä useammassa värissä (lilat ja punaiset). Toisaalta on kiva, kun siitä tulee kuvioita, toisaalta kuviot ovat aika epämääräisiä. Ehkä tämä oljenkeltainen kuitenkin on rauhallisin näistä tähän mennessä kokeilluista. Neulominen on jotenki todella joutuisaa, kun katselee vain kuvioiden syntymistä.

Mitä sinä pidät tästä langasta?


4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, tosi kiva malli!

  VastaaPoista
 2. Itse en ole tätä lankaa neulonut, mutta monta kertaa olen meinannut ostaa. :D Jotenkin lanka viehättää, mutta epämääräisyys on silti aina pyörtänyt ostopäätöksen. Ja samaa mieltä, tämä väri on ehkä se rauhallisin, vaikka ei muissakaan vikaa ole. Jännä lanka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä lankaa kannattaa kokeilla, jos yhtään houkuttaa. Neulominen on jotenkin jännää, kun voi seurata kuvioiden rakentumista ja koittaa kohdistaa värejä. Se jotenkin koukuttaa, ja neuleet valmistuu hyvin nopeasti.

   Poista