sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Tonttusukat

Nämä kahdet pikkuiset sukat valmistuivat jo ennen joulua, mutta en ollut näköjään muistanut laittaa niistä kuvia tänne.
Lanka: Novita / 7 Veljestä
Puikot: 3,5 mm
Koko: Lapsi
Ohje: Perussukka
Langan kulutus: 71g (punainen), 72g (sininen)


Langat oli vanhoja vuosikertaherkkuja 7 Veljestä -langoista. Sininen ja punainen oli vanhoilla sinivalkoisilla vyötteillä. Langat tuntuivat jotenkin paljon paksummalle ja pumpulisemmalle kuin uudet langat. Kirjava lanka taas oli oikein todella vanhaa 7 Veljestä -lankaa, tällä vanhalla etiketillä:
Tämä vanha 7 Veljestä on 50g pikkukerissä ja on käsittääkseni se lanka, jonka pohjalta nykyiset Nostalgia-langat on tehty. Lanka oli ihanan pulleaa, pehmeää ja pumpulista. Aivan kertakaikkisen ihanaa neulottavaa! Onneksi minulla on tätä vielä ainakin 5 kerää jemmassa. Siitä tulee vielä monta herkullista sukkaparia.

Olipa mukavaa käydä tutkimusmatkalla omassa lankavarastossa ja löytää nämä herkut. Vaikka kyseessä on ihan perussukat, niin näiden neulominen oli erityisen mukavaa lankojen ansiosta.  Pitääkin varmaan käydä useammin pöyhimässä, että mitä kaikkia aarteita sieltä löytyykään.


2 kommenttia:

  1. Oi mitä lankavaraston aarteita! :) Suloiset sukkaparit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä löytö oli kyllä huippu. :) Pitääkin joskus tehdä kunnon inventaario lankavarastoihin ja tutkia, että mitä kaikkea sieltä löytyy.

      Poista