sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ostoksilla Kärkkäisellä

Ajelin viime viikolla Lahden ohi. Yllättäen löysin taas itseni lankoja ihailemasta ja hamstraamasta. Poikkesin nimittäin Kärkkäiselle, koska olin kuullut siellä olevan hyvät lankavalikoimat.

Lankaosasto oli piilotettu yläkerran peränurkkaan niin hienosti, että edellisellä kerralla siellä käydessä en nähnyt koko osastoa. Hyvin koulutettu lankanenänikään ei auttanut asiassa ja johdattanut perille. Nyt kuitenkin myyjältä reittiohjeet saatuani löysin tieni lankakerien maailmaan.

Tarjolla oli sekä Novitan että Dropsin lankoja. Molemmat merkit olivat sulassa sovussa hyllyissä. Langat olivat laareissa, ei kovin herkullisesti aseteltuina. Kaikkia lankalatuja ei ollut, vaan tarjolla oli ilmeisesti kummankin merkin suosituimmat tuotteet. Mm. 7 Veljestä raitalangoista oli tarjolla vain muutamaa väriä.

Lisäksi myynnissä oli tarvikkeita matonkuteista kukkarokehyksiin. Puikkoja oli sekä Novitan että Knit Pron malleja. Ihan hyvä perusvalikoima kaikkea tarpeellista.

Minua alkoi kovasti himottaa saada muutamat langat lapasia varten sekä Huurretta huivilangaksi. Koriin siis loikkasi tämmöinen kasa lankoja:




Saaliiseen tyytyväisenä shoppailin vielä muutamia kynttilöitä tekemään neulehetkistä täydellisiä. Suosittelen muillekin lankahamstereille käyntiä Kärkkäisellä.


3 kommenttia:

 1. Tuo Kärkkäisen lankaosasto on kuitenkin Lahden monipuolisin! Surullista näin isossa kaupungissa. Tosin tilannetta parantaa se Anttilan alakerrassa oleva pop-up lankakauppa joka on ainakin jouluun asti.
  Siellä on useampaa merkkiä lankaa, myös Novitaa hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

  VastaaPoista
 2. Täytyykin laittaa korvan taakse tuo pop-up -kauppa. Pitää poiketa siellä, jos reissut johdattavat Lahteen ennen jooulua. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Kyseinen kauppa on mun työmatkan varrella. On tullut poikettuaan jo useamman kerran.

  VastaaPoista