lauantai 17. lokakuuta 2015

Ikuisuusprojekti päätökseen

Harvoin voi minkään pikkuruisen neuleen tekemiseen mennä näin kauan. Äiti Sammakko oli tilannut minulta junasukat sukumme pienimmälle tulokkaalle. Aloitin niiden tekemisen jo kesällä, hyvissä ajoin ennen pikkuisen syntymää. Sukkien alku syntyi näissä maisemissa:

Istuin omenapuun alla päivän kuumimpaan aikaan pitämässä hellettä. Siellä sukat näkivät ensimmäisen kerran päivänvaloa.

Sukat jäivät kuitenkin hiukan vaiheeseen. Puikot ja lanka kulki kässäpussissa mukana pitkin Suomea usean viikon ajan. Ne reissasi idässä ja lännessä. Tuntui, että joka reissussa neuloin muutaman sentin, mutta valmistuminen ei vain meinannut tulla kohdalle. Pikkuinen tulokaskin ehti jo syntyä tässä välissä.

Viimein näissä syksyisissä maisemissa sukat kokivat valmistumisen ihmeen.
Mielestäni hyvää kannatti odottaa. Sukkien väri on todella herkullinen. Lanka oli ihanan pehmeää ja mukavaa neuloa. Tätä lankaa on kyllä saatava lisää.


Lanka: Hjertegarn, Baby Trunte (100% merinovillaa, ostettu keväällä Lankamaailmasta)

Puikot: Knit Pro Cubics 2,5mm

Ohje: Junasukka4 kommenttia:

 1. Onpas somat sukat! Vierailen ensimmäistä kertaa blogissasi. Luin neulomon hyvän tuulen-ketjua.
  Onnea uudelle blogillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kirsi! Kiva, että olet tullut lukemaan blogiani. Toivottavasti viihdyit seurassa ja tulet myös uudestaan vierailemaan täällä. :)

   Poista
 2. Sinulla on kiva blogi ja ah - niin kauniita kuvia. Kaunista on myös tuo junasukkalanka! Tulin iloiseksi selaillessani aiempia postauksia ja huomatessani että olet löytänyt ihanan Taitokorttelimme Joensuun reissullasi. Tänään viimeksi vierailin siellä itse...
  Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ievastiina kauniista kommenteistasi! Mukava, että olet löytänyt blogini. Toivottavasti tulet myös uudestaan lukemaan tarinointiani.

   Ihanaa syksyä myös sinulle!

   Ps. Vierailen Taitokorttelissa varmasti taas heti, kun tulen Joensuuhun seuraavan kerran. :)

   Poista