torstai 16. huhtikuuta 2015

Valmista ja uuden suunnittelua

Sain taas valmiiksi yhdet perussukat. Nallen Taika-lanka oli mukava lanka neuloa. Tässä värissä värit kulki jotenkin mukavasti, ainakin tällä silmukkamäärällä. Aloitin sukat pääsiäisenä ystävän luona kyläillessä. Oli kauppareissulla unohtunut ottaa kässäpussit mukaan, joten kahvilaan mennessä piti juosta kaupasta molemmille kerät lankaa ja Novitan puiset puikot.Lanka: Nalle Taika
Puikot: Novita Birch (koivupuiset), 3 mm

Puikot oli uusi tuttavuus. Niissä oli ihan mukava neuletuntuma, mutta ei ihan niin mukava kuin Knit Pron puisissa puikoissa. Puikot oli kuitenkin hyvät reissupuikot. Ne oli hyvä valinta kahvilaan mukaan, koska ne eivät kilise. Näitä voi kyllä ostaa toistekin.


Ulkona sataa räntää ja rakeita taivaan täydeltä. Hyvä syy siis istua kotona ja neuloa villasukkia. ;)
Mikään monista keskeneräisistä töistä ei houkutellut, joten aloin suunnittelemaan jotain uutta.Kuppi kahvia sekä tärkein välineeni: muistikirja. Herra Sammakko oli laittanut jouluna pukinkonttiin minulle aidon Moleskine -muistikirjan neulesuunnitelmia varten.Kirjaan ylös kaikista töistä silmukkamärät, kerrokset ja muut tiedot. Töitä on kesken aina repullinen, joten välillä voi olla vaikea muistaa mitä neuleisiin on tehnyt. Tämän avulla ei tarvitse laskea silmukoita työstä, vaan muistikirja kertoo aina, kuinka saada sukalle tai lapaselle samanlainen pari. Myös lahjaksi menneistä töistä on hyvä tarkastaa mittoja ja tehdä seuraavalla kerralla samankokoinen tuote lahjaksi.

Työn alle lähti siis pari kerää punaista lankaa. Laitan kuvaa, kun on jotain valmista.2 kommenttia:

  1. Hei! Ihan ensiksi onnittelut uudesta blogista, näyttää oikein kivalta. Tulin niin iloiseksi katsellessani tuota värikästä tekemiesi käsitöiden määrää. Taitava olet! Itselläni käsityöt ovat olleet jonkin aikaa ihan täysin katkolla, into lopahti ihan kokonaan. Kaikenlainen viherpiiperrys on vallannut mielen ja ajankin. Sen verran sain aikaiseksi nyt keväällä, että itsekin perustin uuden blogin tänne bloggeriin, joten jotain uutta sentään olen saanut aikaan. Mukavaa keväistä viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ievastiina! Kiitoksia kommenteistasi ja tervetuloa blogini pariin! Toivottavasti tulet hyvälle mielelle myös jatkossa blogia lukiessasi. Minullakin käsityöt ovat olleet välillä jäähyllä, mutta palaavat aina pienen katkon jälkeen. Onnea myös sinulle uudesta blogista! Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

      Poista