perjantai 22. joulukuuta 2023

Jouluntähti -sukkia x4

Joulu on jo melkein ovella! Kasa (lähes) perinteisiä perussukkia valmistui ennen joulua ja joulumyyjäisiä. Tässäpä niistä ensimmäinen erä:



Ensimmäinen pari on neulottu Novitan 7 Veljestä Tähti langasta + normaalista yksivärisestä. Langan väriraportti on hyvin pitkä, joten yhteen sukkaan tarvitsee yhden kerän, jos värit haluaa kohdistaa. Langassa on pieni kimalteen pilkahdus antamassa joulun tunnelmaa.



Lanka: Novita 7 Veljestä Tähti + yksivärinen
Puikot: 3,5mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 102g


Näitä sukkia neuloessa aloitin tekemään toista sukkaa samasta kerästä. Huomasin noin puolessa välin vartta, että siitä ei tule alkuunkaan saman näköinen. Minähän en pura. En. Siispä tein kerien lopuista toisetkin sukat:




Koska kerästä ei olisi rittänyt kokonaista sukkaa, niin tein kärjet harmaalla. Tähti-lankaa jäi näiden kahden sukkaparin jälkeen kummastakin 100g kerästä vain pikkuinen nökkönen. Nämä parit syntyi kivasti kotona telkkua katsellessa. 




Lanka: Novita 7 Veljestä Tähti + yksivärinen
Puikot: 3,5mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 105g


***


Seuraavat sukat on saaneet alkunsa jossain työmatkalla tai koulutuksessa. Ne on lojuneet minulla keskeneräisinä aika kauan, mutta nyt viimein sain tehtyä nämä valmiiksi. Lanka on itsestäänraidoittuvaa. Kerän väriraportti olisi vielä muuttunut pinkiksi, mutta minusta tämä värimaailma oli kiva näin. Pinkit osiot langasta jatkaa matkaa johonkin seuraaviin sukkiin tai sukan varsiin. 




Lanka: Teetee Rainbow Sock
Puikot: 2,5mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 58g


***


Viimeisenä parina on punasävyiset sukat, jotka muistaakseni ovat Fabelia. Korjatkaa, jos. olen väärässä. Nämä on myös lojuneet keskeneräisinä niin kauan, että en enää tiedä, mistä langasta ne tuli tehtyä. 




Lanka: Drops Fabel (?)
Puikot: 2,5mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 58g


Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa teille kaikille! Palaan tässä joulun aikaan muiden valmistuneiden töiden kera. Osa on matkalla pukin kontissa, joten niitä ei voi ihan vielä esitellä... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti