lauantai 27. kesäkuuta 2020

Muumipallero -sukat

Muumilankojen Majakkasaari kiinnosti minua heti silloin, kun se tuli myyntiin. Ostin välittömästi kerän kelta-vihreäsävyistä lankaa ja ajattelin, että se kuuluu yhdistää valkoisen langan kanssa. Netin syövereistä löytyi kivan näköinen kirjoneulemalli, jota sovelsin langalle.

Sukat syntyi hyvinkin nopeasti telkkarin äärellä työreissussa. Sukkien kuvaaminen ja tänne raportointi olikin sitten toinen juttu. Tämä talvi, kevät ja kesä on mennyt niin ahkerasti töiden parissa, että juurikaan millekään muulle ei ole ollut aikaa. Sukat ovat siis odottaneet kiltisti pääsyä valmiiden sukkien laatikkoon.


Lanka: Perfect Premium (valk.) + Novita / Muumi Majakkasaari (värillinen)
Puikot: 3,0 mm
Ohje: Perussukka + netistä löydetty kirjoneulekaavio
Koko: 36-38
Langan kulutus: 86g


Valkoinen lanka oli minulle myös uusi tuttavuus: Halpahallista ostettu ihanan pehmeä Perfect Premium -sukkalanka. Todella kivan tuntuinen lanka neuloa. Jos tämä kestää käyttöä, niin tästä tulee uusi suosikkini tämän paksuisista langoista.


2 kommenttia:

  1. Neulot kyllä siistiä jälkeä. Raikas värimaailma näissä sukissa. Hienot sukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helzu! Innostuin langan värimaailmasta heti, kun näin sen ensimmäisen kerran. Tiesin, että valkoiseen yhdistettynä siitä tulee kiva yhdistelmä. Näihin sukkiin lankaa kului vain pieni nökkönen, joten sitä on onneksi odottamassa seuraaviakin sukkia. :)

      Poista