sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Uusia tuttavuuksia lehtihyllyllä

Kauppareissuilla poikkean usein lankahyllyn lisäksi myös lehtihyllyllä. Tilaamieni lehtien lisäksi tykkään ostaa välillä käsityölehtiä herkuteltavaksi. Mikä sen mukavampaa kuin keittää kahvit ja istua hetki rauhassa lukemassa jotain ihanaa lehteä.

Tällä kertaa silmiini osui kaksi aivan uutta tuttavuutta:
Selailin kumpaakin hiukan, ja molemmat vaikuttivat houkuttelevilta. En osannut päättää kumman ottaisin, joten ostin molemmat. Tämä on yksi niitä aikuisuuden hyviä puolia: jos ei osaa kaupassa päättää minkä lehden tai jäätelön tai siiderin ottaisi, niin voi ottaa ne molemmat.
UNELMIEN KÄSITYÖT
Ihanan raikas uutuus, jossa oli mukavasti neuleohjeita, tuunausta ja värkkäilyä. Luin lehden kannesta kanteen ja ihastuin. Lisäksi lehdessä oli mukavia artikkeleita neulesuunnittelijoista ja muista bloggaajista. Tässä oli lehti minun makuuni. Oli pakko käydä katsomassa voiko tätä tilata, ja voihan sitä. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa. Tilasin ensi vuoden lehdet itselleni.
IHANIMMAT SUKAT
Sukkalehti täynnä pelkkiä villasukkia, voiko olla parempaa? En selannut tätä kaupassa montaakaan sivua, sillä halusin saada herkutella tällä lehdellä rauhassa kotona. Oheita on ihan laidasta laitaan: neuvotaan helppoja perusjuttuja, on kirjoneuletta, pitsiä ja palmikkoa, on neulottua ja virkattua. Piirretyt havainnekuvat tekniikoista on hyvin selkeitä. Lehteen oli mahdutettu peräti 74 ohjetta.

Lehdessä ei ollut kovin montaa mallia, joita haluaisin itse toteuttaa, mutta se ei haittaa. Muuten lehti toimi ihanana inspiraationa väreihin ja malleihin. Tätä lehteä tulee luettua moneen kertaan ja se pitää ehdottomasti laittaa talteen. Ja jos näitä ilmestyy lisää, niin ne on takuulla myös minun ostoskorissa.

***
Tuli siis käännettyä kaksi uutta lehteä elämässä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti