tiistai 14. marraskuuta 2017

Punaiset auringonpaisteet

Selailin joku aika sitten Niina Laitisen Sukkakalenteria. Sunshine Socks -malli osui sillä kertaa erityisesti silmään. Se oli kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Minusta se vaan piti totetuttaa punaisena.
Ohjeesta poiketen neuloin varren pitsikuvion kahden kerran sijasta kolme kertaa, jotta varresta tuli riittävän pitkä. Ristiin vahvistettu kantapää ei kuulu suosikkeihini, mutta tähän malliin se sopi minusta hyvin, joten päätin tehdä kantapään ihan ohjeen mukaan.


Lanka: Novita Jussi
Puikot: 3,5 mm
Ohje: Niina Laitisen Sunhine Socks
Koko: 39-40
Langan kulutus: 116g


Niinalla on paljon kauniita malleja. Ohjeet on kirjoitettu hyvin selkeästi, joten aloittelevan sukkamaisterinkin on helppo seurata niitä. Suosittelen kokeilemaan!


2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit punaisina. :) Mulla ensi vuoden sukkakalenterin sukat odottavat neulojaansa. Niinan malleja tulee kyllä tehtyä tosi paljon, selkeitä ohjeita kauniisiin sukkiin. Joulukalenterisukkien neulontaa odotellessa taas. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tämänkin vuoden kalenterissa vielä monta neulomatonta mallia listalla odottamassa neulomista. En ole ulkaltanut vielä edes katsoa ensi vuoden kalenteria. :)

      Poista