sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Raikkaat raitasukat

Lankakauppojen kiertelyn ohella on tullut myös neulottua jos jonkinlaista. Työn alla on varmaan parikymmentä erilaista työtä, joita neulon aina fiiliksen mukaan. Pyrin neulomaan joka päivä edes muutaman puikollisen. Välillä sieltä putkahtelee sentään jotain valmistakin. Tällä kertaa sain pääteltyä langat näistä raikkaan värisistä miesten sukista.

Lanka: Adlibriksen Socki
Puikot: Järbo 3,5mm (punaiset)
Ohje: omasta päästä, perussukka kerrosrivinousu-raidoilla
Koko: 43-44
Langan kulutus: 132 g


Tämä lanka oli jotenkin tosi mukavaa neuloa. Väritys on minun silmään jotenkin tosi suomalainen, aivan kuin järvimaisema. Langassa väriraportti kulki hiukan eri tahtiin eri kerissä, mutta (harvinaista kyllä) minun silmää tuo pieni erilaisuus ei haittaa.


4 kommenttia:

 1. On kyllä kotoisan näköiset sukat. :) Maanläheiset mutta raikkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta myös langan väritys oli raikas, mutta kaipasi kuitenkin jotain "jujua". Kerrosrivinousulla syntyi hiukan ilmettä, mutta ei mitään liian rauhatonta.

   Poista
 2. minulla on yleensä vain pari työtä krsken kerrallaan.unohtaa miim helposti miten jetkaa.haaveissa on se parikymmentä odottamassa.tänään sain kaverintytöltä pari keskenolevaa työtäodottaneet 15 vuotta valmistumistaan.jännä tutkia puranko vai yritänkö jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskeneräisistä kannattaa pitää kirjaa, jotta muistaa mitä niihin on tehnyt. Minulla on kaikki ylhäällä mustassa muistikirjassa, jos sitten katson, millä reseptillä työ on tehty. Kurkista tästä:
   http://sammakonsunnuntai.blogspot.fi/2015/04/valmista-ja-uuden-suunnittelua.html

   Poista