maanantai 20. helmikuuta 2017

Uusi lehti ja fiilistelyä

Poiketessani paikallisessa marketissa kassalla osui silmääni uusi lehti: Unelmien käsityöt. Käsityölehtien suurena ystävänä ja kuluttajana mielenkiintoni syttyi heti. Nappasin lehden matkaan mukaan tutustuttavaksi.
Lehti on Kotivinkin tekijöiltä tullut uutuus. Lehdessä oli ohjeita laidasta laitaan: pieniä ja suuria neule- ja virkkaustöitä, helppoja ja vaikeampia, oli uusia ideoita sukkatehtailijalle, uuden tekniikan opettelua ja tietenkin neuleita myös pienille ihmisille.

Lehdessä oli erona muihin neulelehtiin se, että siellä oli ompelulehdistä tuttuja artikkeleita. Lehdessä esiteltiin mm. muita himoneulojia, oli käsityöbloggaajan vinkkejä ja muuta luettavaa. Nämä pienet ja nopealukuiset artikkelit oli minusta hyvin viihdyttäviä. Niiden parissa oli mukava fiilistellä.

Fiilistelystä puheen ollen, voin tässä välissä esitellä myös fiilistelyvälineeni:


Afrikasta matkalaukussa kannetut kiinalaiset kahvimukit, jotka oli vaan pakko saada. Pakko.

Äidiltä lahjaksi saatu tuikkulyhty, joka sopii mainiosti tunnelmaan.


Lehti oli kaiken kaikkiaan piristävä uutuus. Luin sen ahmimalla kannesta kanteen. Ainut varjopuoli oli se, että seuraava numero ilmestyy vasta syyskuussa. Olisin mielelläni saanut seuraavan numeron käsiini jo aikaisemmin. Tämän lehden voisi vaikka tilata kokeeksi tuomaan vaihtelua nykyiseen lukemistoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti