keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Metsänkeijun sukat

Tilasin jokin aika sitten Adlibrikseltä ison laatikollisen Socki-lankaa. Tällä kertaa laatikosta puikoille pyrki vihreän sävyinen lanka. Langassa oli myös valkoisia raitoja, joten se suorastaan huusi tulla yhdistetyksi valkoiseen. Langasta syntyi aika perusmalliset sukat, jotka nimesin Metsänkeijun sukiksi, koska niissä oli minusta yksinkertaisuudestaan huolimatta jotain tosi tyttömäistä.

Lanka: Socki (by Adlibris)
Puikot: 3,5 mm
Ohje: Perussukka palmikkoresorilla
Koko: 36-38
Langan menekki: 92 g


Socki-lankalaatikossa on onneksi vielä monta herkullista kerää odottamassa vuoroaan:


Muut kerät Sockia, oikea alakulma kaksi kerää Raggia.


4 kommenttia:

 1. Raikas väritys sukissa. Mitä pidit Socki langasta? Minkälaista on neuloa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidin langasta tosi paljon! Siinä on todella pitkä väriraportti, joten sitä on jännä neuloa ja seurata värien juoksua. Toki, jos haluaisi kohdistaa värit, niin se olisi aika haastavaa. Langassa on vyötteen mukaan sama paksuus ja koostumus kuin 7 Veljestä langassa, mutta minusta se tuntui ehkä aavistuksen paksummalle. Lanka oli pehmeää ja siinä oli ihana neuletuntuma. Se ei tarkertunut itseensä, eli oli hyvin helppo neuloa tasaista pintaa. Suosittelen!

   PS. Kurkkaa myös edelliset Socki-sukat:
   http://sammakonsunnuntai.blogspot.fi/2017/01/perustavaa-laatua.html

   Poista
 2. Mukava väriskaala lankoja. Niistä syntyy upeita sukkia vielä joku päivä. Oletko ajatellut voisiko noista tehdä säärystimiä yhdistelemällä jonkun yksivärisen langan kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! En ole jostain syystä neulonut koskaan säärystymiä, mutta noista langoista voisi ideoida vaikka mitä ihanuuksia. :)

   Poista