lauantai 28. toukokuuta 2016

Oxford Yarn Store

Kävimme Herra Sammakon kanssa aikaisemmin tässä kuussa pistäytymässä Oxfordissa. Tottahan toki taas tavoilleni uskollisena tiirailin kaduilla näkyisikö lankakauppaa. Koska sitä ei parissa päivässä näkynyt missään, otin kaikkitietävän Mr. Googlen avuksi. Sieltä löytyin Oxford Yarn Storelle osoite. Siispä töppöset siihen suuntaan.

Kauppa sijaitsi viehättävällä pienellä kadulla kahviloiden ja pubien saartamana. Hyvä niin, jotta Herra Sammakkokin viihtyi odottelemassa.
Sisällä kaupassa vallitsi kodikas tunnelma: langat oli laitettu esille kauniisti ja kaupan omistaja tuli juttelemaan ja kyselemään kuinka voisi auttaa. Rupattelin omistajan kanssa hetken ihaillen kaupan valikoimaa. Tarjolla oli niin tuttuja merkkejä kuin uusia tuttavuuksiakin.

Kaupan etuosassa oli puinen pöytä, jolla oli mukava valikoima neulekirjoja luettavaksi. Pöytä suorastaan huusi istahtamaan sen ääreen, selailemaan kirjoja ja neulomaan jotain.
Koska matkustin vain käsimatkatavaroiden kanssa, piti koittaa käyttäytyä. Siispä matkaan tarttui vain kaksi vyyhtiä ihania Araucanian lankoja.

Vierailu uudessa lankakaupassa on aina kiva elämys. Lankakaupoissa on yleensä aina luonnetta ja tunnelmaa. Kannattaa kokeilla reissatessa pistäytyä lankakaupoissa eri puolilla maailmaa!


2 kommenttia:

  1. Terveisiä Oxfordista! Olen ollut täällä kuukauden enkä ole löytänyt yhtään lankakauppaa, paitsi John Lewis -tavaratalon lankaosaston. Tuo mainitsemasi kauppa taitaa jäädä tällä kertaa väliin, kun on liian kaukana omasta liikkumisreviiristäni. Mutta kiva kuulla, että joku on täältä lankakaupan löytänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä sinne Oxfordiin! Kävin tuolla pistäytymässä kävellen lomapäivän ohjelmanumerona. Kauppa oli reippailun arvoinen, joten suosittelen pistäytymään, jos vain suinkin mahdollista. Kuja, jolla kauppa sijaitsee on myöskin hyvin viehättävä. Siellä saa kulumaan aikaa vaikka enemmänkin.

      Poista