sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Lankahamsteri vauhdissa

Näin pari viikkoa sitten facebookin Lankahamsterit-ryhmässä ilmoituksen lankojen kotikirppiksestä. Ilmoituksessa mainittiin, että langat myydään isommissa erissä, eli 10-20 kerää kerrallaan. Mielenkiintoni heräsi. Päättelin, että lankoja pitää siis olla tarjolla aika paljon. Yritin vastustaa kiusausta, mutta en voinut.

Saavutuani paikalle, huomasin ilokseni, että päättelyni oli aivan oikeassa: lankoja tosiaankin oli paljon tarjolla. Omakotitalon autotalliin oli laitettu keskelle lattiaa pitkä pöytä. Sen päällä ja alla oli isot kasat lankapaketteja. Huoneen seinillä kiersi pöytiä ja muita tasoja. Myös ne oli kaikki täynnä lankoja.

Langat oli suurimmaksi osaksi täysiä pakkauksia, eli esimerkiksi 20 kerää samaa lankaa. Tarjolla oli aika paljon puuvillalankoja, puuvillasekoitteita, efektilankoja ja 100% villaa. Oijoijoi! Niitä oli pakko tutkia, ihailla ja hypistellä. Värit olivat herkullisia.Matkaan tarttui vanhaa kunnon Novitan Tennesseetä, Kotiväkeä ja jokin puuvilla-viskoosi sekoitelanka. Tässä määrä näyttää vielä maltilliselta.

Todellisuus määrästä:
Lankoja siis tarttui matkaan ihan kiitettävä määrä. Näitä tikuttaa ja koukuttaa taas hetken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti