lauantai 8. tammikuuta 2022

Äiti Sammakon kaulaliina

Blogi on ollut "hieman" tauolla. Viime vuosi oli todella kiireinen työrintamalla, olin reissussa enemmän kuin koskaan. Nyt kuitenkin alkaa vähän elämä tasaantua ja pääsen myös rakastamieni käsitöiden ja blogin pariin. 

Äiti Sammakko valitteli alkutalvesta, että ei ole löytänyt mistään mieleistään kaulahuivia. Kyselin hieman millainen sen pitäisi olla, suunnittelin sen mukaan, kaivoin varastoistani sopivan langan ja laitoin puikot tulille. Nyt pakkasten paukkuessa sain viimein kaulaliinan valmiiksi ja Äiti Sammakkoa lämmittämään. 

Tällainen rulla lähti myöhästyneeksi joululahjaksi.Langassa ei saanut allergian vuoksi olla villaa, joten valitisin tämän aikanaan Anttilasta ostetun Fleur-merkkisen akryylilangan. Värin tuli olla murrettu, sopiva valkoisen takin kanssa. Äiti Sammakko toivoi pitkää (noin 180cm) kaulaliinaa. Neuloin niin pitkään kuin lankaa riitti. Siitä syntyi kahdella kerällä juurikin tuo toivottu 180cm. Mallista oli toiveena pitsinen, mutta ei liian reikäinen. Mielestäni tässä kaulaliinassa tuli kaikki toiveet toteutettua. 
Lanka: Fleur (100% akryyli)
Puikot: 5,0mm 40cm pyöröpuikko
Ohje: omasta päästä
Langan kulutus: 100g (2 kerää)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti