maanantai 24. elokuuta 2020

Torniossa lankakaupassa

Kirjoitin taannoin reissustamme jäämerelle Herra Sammakon kanssa. Kotimatkalla pysähdyimme Torniossa jaloittelemaan ja kahville. Parkkeerasin kadun varteen ensimmäiseen vapaaseen ruutuun, jonka näin. Noustessani autosta huomasin, että auton vieressä lukee "Neulelangat". Autoni oli siis  hakeutunut kuin automaattiohjauksella lankakaupan eteen parkkiin. Eihän sitä voinut sitten jättää tietenkään välistä. Herra Sammakko sai mennä tilaamaan kahvia...

Kauppa oli nimeltään Kangas kukkula. Sisälle astuessa oli heti kutsuvasti isot laarit alelankoja tutkittavaksi. Nippeliä ja nappelia oli tarjolla myös joka lähtöön.

Tämä kauppa on ompelijan ja sisustajan suosikkipaikka, sillä myynnissä oli myös kattava valikoima Vallilan kankaita.
Peränurkasta löytyi lankaosasto. Merkkejä oli valikoimassa monia. Novita kuulemma on poistumassa ja tilalle tulossa muita herkkuja. Kaupan myyjä oli herttainen nainen, joka huhuili minulle takahuoneesta silitysraudan varresta.

Ostokiintiöni tälle reissulle alkoi olla jo aika tapissa, mutta pitihän sitä nyt jotain tuliaisia ostaa itselle. Ihanan pehmeätä Frostia ja yksivärinen Fabel kylkeen rauhoittamaan väritystä. Nämä voisikin olla kesäsukkaprojekti ensi kesän helteitä odottamaan.
2 kommenttia:

  1. Hieno kauppa. Tuohan on ihan paikallinen 'karnaluks';)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos on tuolla suunnalla liikkeellä! :)

      Poista