perjantai 10. tammikuuta 2020

Pukin kontissa matkannutta, osa 3

Tämä kolmas ja viimeinen juttu pukin kontissa matkanneista neuleista oli minulle yksi mieluisimpia neuleita pitkään aikaan. Aloin jo syksyllä miettimään joululahjaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Ajattelin, että hänelle on vaikea ostaa mitään, joten ajatuksella suunnitellut sukat ovat ehkä paras asia, jota pystyn hänelle lahjaksi antamaan.

Mallin valitseminen oli yllättävän haastava tehtävä. Piti olla miehekästä, mutta ei liian prameaa, käytännöllistä, mutta kuitenkin jotenkin spesiaalia. Koska kyseinen ihminen käy veneilemässä merellä punaisella veneellään, päädyin valitsemaan Merenkulkijan ohjeeksi ja punaisen väriksi (on myös saajan lempiväri).
Lanka: 7 Veljestä
Puikot: 3,5mm
Ohje: Merenkulkija
Koko: 46-47
Langan kulutus: 148g


Sukkien lisäksi paketoin pakettiin hyvää rommia meriaiheisella etiketillä sekä Fazerin sinistä vanhalla retro-etiketillä. Toivottavasti nämä kaikki yhdessä lämmittävät saajan mieltä.


Ihminen on merenkulkija elämän myrskyisellä merellä.
- Aleksis Kivi -


***
Sukkien paketoinnin aikaan kävin huollattamassa kynsiäni. Olen vakaa ranskalaisen manikyyrin kannattaja, kynteni ovat olleet valkokärkiset lähes aina viimeisen kymmenen vuoden aikana. Nyt kuitenkin olin jotenkin jouluisissa tunnelmissa ja päätin välillä repäistä. Joulun kunniaksi vaihdoinkin värin kokopunaiseen. Lisäksi vielä astetta isommat joulupallot timanteista tehtynä.

Upeaa käsityötä, kiitos Taija!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti