sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Sohvaperunasukat

Viime kaudella Sohvaperunat-ohjelmassa silmiini osui useaan kertaan sen yhden hauskan nuoren miehen sukat. Ne vekkulin räikeät villasukat. En päässyt niistä mitenkään yli, vaan minun oli pakko neuloa sellaiset.


Lanka: 7 Veljestä (oranssi) ja 7 Veljestä Viidakko (kirjava)
Puikot: 3,5mm
Ohje: Perussukka
Koko: 39-40
Langan kulutus: 106g


Näyttääkö tutulta? Muistatko sinä nähneesi nämä ohjelmassa?

10 kommenttia:

 1. Minäkin olen katsellut ko ohjelman ihmisten sukkia "sillä silmällä".

  VastaaPoista
 2. I-H-A-N-A-T! En ole sohvaperunoita katsonut, mutta kiva idea luoda villasukat sen perusteella, että on nähnyt tv:ssä kivat sukat. Olet luova. Näiden värimaailma on iloinen ja virkistävä. Tätä mallia voi hyvin muokata eri värein.

  VastaaPoista
 3. Minäkin aina katselen tv-ohjelmista ihmisten sukkia, niitä on hauska bongailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä huomaa olevansa hurahtanut villasukkiin, kun bongailee niitä televisio-ohjelmissa. :) Nämä oli minulle ensimmäiset sillä perusteella neulotut. Oli vain niin herkullinen värimaailma keksitty, että pakko oli kokeilla itsekin.

   Poista
 4. Kivat sukat. Hyvä kun nuorilla alkaa olla muotia käyttää villasukkia. On toki vielä niitäkin (oma tyttöni) jotka kulkee läpi talven nilkat paljaana. Pitäis järjestää sellainen kamppanja nuorille, että villasukat on muotia, ilman niitä on... (en keksinyt kaunista sanaa) Voisin aloittaa omasta tytöstäni, tekemällä sille villasukat, mutta kun en osaa (unohtakaa tuo) Pitää käydä joulumyyjäisissä ja ostaa sieltä.

  VastaaPoista
 5. Kivan värikkäät sukat olet neulonut... niin kauniita.

  VastaaPoista
 6. On kyllä niin pirtsakan väriset sukat, että nuo jalassa askeleet ihan tanssii.
  Mukavaa torstai päivää sulle.

  VastaaPoista