sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Hiihtosukat

Minulla jatkuu turkoosi kausi. Tällä kertaa hyvin talvinen väriyhdistelmä valikoitui puikoille. Nämä sukat suorastaan huutavat päästä hiihtämään. Kelit vaan eivät aivan vielä ole hiihtokelit, mutta näiden kanssa voi jo haaveilla pakkaspäivän hiihtoretkestä.


Lanka: Kehrän Lauri (turkoosi ja valkoinen), 7 Veljestä Jenkka
Puikot: 3,5mm
Ohje: perussukka omasta päästä
Koko: 40-42
Langan menekki: 152g


Lauri-lanka oli mukavan tuntuista neuloa. Vaikka vyötteessä juoksevuus ja metrimäärä on aivan sama, tuntuu lanka huomattavasti paksummalle kuin 7 Veljestä. Neloessa kävikin niin, että 100g turkoosia lankaa ei riittänyt, joten jouduin ostamaan sitä lisää. Samalla kaupasta tarttui muutama muukin väri samaa lankaa odottamaan vuoroaan.

En saanut siististi kuljetettua kolmea lankaa mukana työssä, joten katkaisin langat Jenkka-raidan kohdalle. Langanpäitä päätellessä muistinkin, miksi yleensä raidoitan vain kahdella langalla.


2 kommenttia:

  1. Onpa kivat sukat, ja jälki niin tasaista, kuin olis koneella neulottu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju! Minusta tämä väritys oli mukavan raikas ja näitä oli todella kiva neuloa! Lauri lanka oli tosiaan uusi tuttavuus, mutta tulen varmasti neulomaan sitä myös jatkossa. Lankaa oli ihana työstää, koska se ei ollut karheata ja takertunut itseesä vaan se juoksi hyvin ja jäljestä tuli tasaista kuin itsestään.

      Poista