perjantai 24. elokuuta 2018

Olgat

Kirjoitin viimeksi Äiti Sammakon akuutista sukkatarpeesta (klik). Tarvetta paikkaamaan neuloin toisetkin villattomat villasukat.


Lanka: Novita / Niitty (70% akryyli, 30% polyamidi)
Puikot: 3,0 mm
Ohje: Olga-sukat
Koko: 37-38
Langan kulutus: 69 g


En ole koskaaan ollut suuri keinokuitulankojen ystävä, mutta tätä lankaa oli yllättävän mukava neuloa. Lanka ei narissut, eikä muutenkaan tuntunut ikävälle. Itseasiassa tätä oli mukava neuloa, koska lanka juoksi hyvin, ja lopputuloksesta tuli tasainen. Langassa on akryylin lisäksi polyamidia (samaa, jota käytetään villan kanssa vahvikkeena sukkalangoissa), joten mielenkiinnolla seuraan, kestääkö tämä lanka sukkalankana.


4 kommenttia:

 1. Kauniit! Langan väritys sopii tosi hyvin tähän malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta myös tämä lanka ja malli kuuluvat yhteen. :)

   Poista
 2. Kauniit sukat! Mulla on ollut sukat kutimella vuodesta 2011 tai niillä main. Seitsemää veljestä. Yritin tilata Novitalta kaunista jouluaiheista lankaa tänne meille, mutta ei onnistu Novitalta toimitus. Ajattelin, että uudenlainen lanka innostaisi neulomaan sukat ihan loppuun saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, että Novita ei toimita sinne saakka. Toivottavasti löydät jostain paikallisesta lankakaupasta jotain inspiroivaa lankaa, joka saa taas tarttumaan puikkoihin. :)

   Poista