sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Subtrooppiset sukat

Herra Sammakko suositteli joskus lankakauppareissulla ostamaan trooppisia lankoja (klik). Nimitys on jaksanut huvittaa minua monet kerrat. Näistä värikkäistä langoista innostuneena ostin joskus Lankamaailmasta lankaa, joka oli hiukan murretumpaa sävyiltään, joten nimesin sen mielessäni subtrooppiseksi langaksi. Siitä syntyi Herra Sammakolle uudet sukat, jotta syksy ei pääse yllättämään.
Lanka oli väritykseltään aivan ihanaa! Rakastan hitaasti liukuvia, toisiinsa sopivia värejä. Toki yksisäikeinen lanka, jossa ei ole kierrettä, on aika työlästä neuloa. Lanka halkeaa todella helposti, joten sitä täytyy katsoa kokoajan neuloessa. Lopputulos kuitenkin oli mielestäni kaiken vaivan arvoinen.

Lanka: Viking Nordlys
Puikot: KnitPro Cubics 3,0 mm
Ohje: Perussukka
Koko: 42-43
Langan menekki: 85g


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta tämä lanka oli niin vastustamaton, että se oli vaan pakko saada. En halunnut tehdä tähän mitään kuviota tai muuta rikkomaan pintaa, vaan mahdollisimman sileän pinnan, jossa värit ovat pääosassa.

   Poista
 2. Lämpimät värisävyt, syksyiset. Täytyykin seuraavalla kerralla tarkistaa Lankamaailmasta vieläkö sävyä olisi saatavilla.

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit ja tyylikäs, hillitty malli sukissa. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kivan nimiset sukat ja värit menevät upeasti!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Helteet on ohi ja sukat näkyvät päätyneen käyttöön Herra Sammakolle. :)

  VastaaPoista