tiistai 23. tammikuuta 2018

Lankakauppa Neuloosi, vol. 2

Kirjoitin joskus aikaisemmin vierailustani Jyväskyläläisessä Lankakauppa Neuloosissa (klikkaa tästä). Neuloosi on muuttanut uusiin tiloihin, mutta en ole ehtinyt piipahtamaan siellä. Nyt otin härkää sarvista ja suuntasin visiitille.

Neuloosi on jo ulkoa päin hyvin houkutteleva: sen oviaukko suorastaan huutaa astumaan sisälle.
Myös Neuloosin näyteikkuna saa aikaan suurta ihastusta: jättikokoinen virkattu Olaf-lumiukko uimassa jäisen värisissä lankakerissä johdattaa Frozen-tunnelmaan. 
Sisällä kaupassa langat ovat houkuttelevasti esillä ja suorastaan vaativat puristamaan ja kokeilemaan erilaisia lankalaatuja.
Erilaisia herkkuja on laitettu tarjolle moneen makuun.

Neuloosin omistaja on todella mukava ja sosiaalinen nainen. Kauppaan unohtuu aina rupattelemaan. Hänestä välittyy aito kiinnostus asiakasta kohtaan. Juttelun lomassa on mukava hypistellä kaikkea ja keräillä ostoksia kaupasta.

Tässä kaupassa on aina yhtä mukava käydä. Kaupassa on jotenkin niin kotoisa tunnelma, että sieltä ei meinaa muistaa lähteä kotiin ollenkaan. Onneksi Herra Sammakko alkoi muistutella ajan kulumisesta, joten suuntasin viimein kassalle.

Tällä kertaa punaiset ja oranssit langat huutelivat minua. Matkaan tarttui merinovillaista sukkalankaa kahdessa eri muodossa: Malabrigo Sock sekä unelman pehmeä Manos Alegria.
5 kommenttia:

 1. Tuttu puoti. Samaa mieltä sun kanssa, ettei sieltä oikein haluaisi lähteä pois ollenkaan. Ihania lankoja ja ihana Anne😊

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ja näyttää kivalta paikalta. Hyvä asiakaspalvelu on niin kiva juttu, sitä kun saisi useamminkin. :) Ja herkullisen värisiä lankoja lähti sulla mukaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen kauppa. Tuolla viihtyisi pitempäänkin.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen käymään tutustumassa tähän kauppaan, kun vain suinkin olette Jyväskylän suunnalla. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan loistava lankavalikoima, ihania värejä joka lähtöön ja sosiaalinen ihana Anne-kauppias. Kolme kertaa olen käynyt ja taas elokuussa aion käydä ostoksilla.

  VastaaPoista