maanantai 5. syyskuuta 2016

Lazy Sunday - laiska sunnuntai

Sunnuntai, mikä ihana sana! Kun jatkuvasti tekee kahta työtä ja vapaa-aikaa on hyvin rajallisesti, niin silloin vapaapäivät ovat sitäkin arvokkaampia.

Kävimme Herra Sammakon kanssa päivällä kyläilemässä. Siellä näin ehkä terveellisimmän kukka-asetelman ikinä! Vai mitäs sanot?

Purkkiin oli siis tuotu yksinkertaisesti muutama tyrnin oksa marjoineen. Kaunis kuin mikä! Ohi kulkiessa siitä sai napata muutaman vitamiinipommin syödäkseen, joten se on vielä terveellinenkin. Olin aivan myyty tälle idealle.

Kuulimme, että Jyväskylässä olisi Keskisuomalaisen pihassa kirpputori. Siispä sinne. Ensimmäisenä meitä tuli vastaan lajitoveri, Keskisuomalaisen maskotti Kille: 
Kiertelimme aikamme. Myynnissä oli kaikenlaista tavaraa, mutta ei mitään kovin innostavaa. Lopulta silmiini kuitenkin osui lappu "Saa ottaa". Lapun vieressä oli kasa käsityölehtiä. Ei tarvinnut kahdesti miettiä! Ne tarttui matkaan heti. Lisäksi näin Naisten pankin pisteellä myynnissä ihanan Marimekon Unikko-kankaasta ommellun kassin. Kässäpusseja ei ole koskaan liikaa (tai edes tarpeeksi), joten lunastin sen itselleni tyytyväisenä siitä, että raha meni myös hyvään tarkoitukseen. Tämän saaliin kanssa olikin mukava suunnata kotiin. Rennon vapaapäivän ilta kuluikin puikkoja heilutellen. Esittelen valmiita töitä, kunhan vaan ehdin niitä taas kuvaamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti