lauantai 19. maaliskuuta 2016

Syksyiset sukat

Olen yrittänyt taltuttaa parittomien sukkien vuorta neulomalla niille kavereita. Nyt kuitenkin tuli väliin mieliteko tehdä jotain muuta. Kirjoitin jokin aika sitten siitä, kun S-Marketissa oli lankoja tarjouksessa (klik). Nyt yksi niistä tarjouskeristä alkoi kaivelemaan mieltäni, joten pakkohan siitä oli tehdä sukat. Langan väritys on minusta hyvin syksyinen, mutta se ei menoa haitannut.

Näiden sukkien kanssa jouduin myös poikkeamaan periaatteistani: purkamaan pätkän matkaa. (Minähän en siis pura. Koskaan.) Olin neulonut toiseen sukkaan kantapään ja huomasin, että värienkohdistus heitti pikkuisen. Sehän ei tuossa vaiheessa paljoakaan erotu, mutta koska kärjessä on vain pieni pätkä tuota ruskeata, niin niistä olisi tullut erilaiset. Siispä poikkesin periaatteistani ja purin kantapään, jotta sain värit asettumaan samalla tavalla molempiin sukkiin. Kannatti nähdä tuo vaiva.
Lanka: 7 Veljestä Raita
Puikot: 3,5 mm
Ohje: Perussukka
Koko: 38-39


Langassa värien rytmitys oli yllättävän kaunis. Värit näyttävät minusta sukassa kauniimmalle kuin kerässä. Tästä oli kiva neuloa ihan perussukkaa ja katsella värien vaihtumista. Minusta raitalangat ovat yleensä muutekin parhaimmillaan ihan perussukassa.


Värien harmoniaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti