tiistai 7. heinäkuuta 2015

Aikuisten värityskirja

Kaikki mediat toitottavat aikuisten värityskirjojen terveysvaikutuksista. Nyt on siis hyvä hetki tulla kaapista ja tunnustaa omistavansa sellainen. Minä todella allekirjoitan niiden rentouttavat vaikutukset. Värittäessä sielu lepää ja ajatukset selkiytyvät. Toisaalta ne ovat aivan tolkuttoman addiktoivia! Värittämistä ei vain pysty lopettamaan. On muuten rankkaa hommaa värittää vaikkapa 6h putkeen. Ei siis ehkä ihan niin rentouttavaa niskoille ja hartioille kuin mitä sielulle.

Eilisen tarrakirjaepisodin päälle kaivoimme tietenkin värityskirjat esille ja aloimme värittää.
Näin tämän kirjan kaupassa pari viikkoa sitten ja rakastuin oitis. Kirjassa on erilaisia kukka-aiheita. Niitä on erilaisia mielentiloja varten: toiset kuvista ilmavampia, toiset täydempiä, toiset huutavat kirkkaita värejä, toiset pastelleja. Ja mikä parasta, niitä on pitkäksi aikaa (ainakin minun väritystahdilla).

Noin 5h väritystä takana.

Noin 8h väritystä takana.

Ensimmäinen kuva uhkaa valmistua pikkuhiljaa. Ehkä jo seuraavalla värityskerralla tämä valmistuu. tai sitten ei. Perfektionismi meinaa päästä valloilleen tässä touhussa. Seuraavana ostoslistalla on isompi puuvärisarja. Nykyisellä 12 värin sarjalla on aika työlästä luoda kaikki maailman värit...

Kaveri ei ollut niin innostunut kukkasista, vaan väritti omaa kirjaansa hyvinkin luovalla tavalla:
Kiitos E ihanan rentouttavasta sunnuntai-illasta!


3 kommenttia:

 1. Nyt löytyy myös mobiiliversioina:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fungamesforfree.colorfy&hl=fi

  VastaaPoista
 2. miekin haluun värityskirjan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Elina! Suosittelen ehdottomasti hankkimaan. Värittäminen on uskomattoman rentouttavaa ja terapeuttista.

   Poista